Ondernemen met hart
voor mens, dier en milieu!

Iets voor jou?

Broodje Bewust is gestart in 2014 en is een lunchcafé waar in de ochtend al wordt genoten van een vers ontbijt. Ook voor het koffiemoment is er gelegenheid om te genieten van koffie en een biologisch huisgemaakt taartje. Richting lunchtijd verschijnen de versgemaakte broodjes en soepen op het toneel en in de namiddag genieten onze gasten van een biertje of wijntje met originele borrelbites.

Naast de fysieke winkel kun je bij Broodje Bewust ook terecht voor catering en bezorging.Broodje Bewust Leeuwarden gaat hartstikke goed en is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met inmiddels 10 medewerkers!

Wij willen ervoor zorgen dat mensen de gelegenheid krijgen te genieten van lekker en kwalitatief eten en drinken voor een eerlijke prijs, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over bedenkelijke ingrediënten of onverantwoorde productie. Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met mens, dier en milieu.

100% EKO

Broodje Bewust is het enige lunchcafé in Friesland met het EKO-keurmerk. Daarnaast wordt er veel gewerkt met producten van lokale producenten en boeren. Veel dingen worden huisgemaakt om zo een goede oorsprong en samenstelling te waarborgen.

Er wordt binnen het bedrijf gewerkt met duurzame disposables(wegwerp-verpakkingsmaterialen) voor take-away. Broodje Bewust is een concept waar veel rekening wordt gehouden met speciale(di)eetgewoontes. Zo is er veel keuze in glutenvrij, suikervrij en veganistisch eten.

Gedachtegoed

Broodje Bewust is ontstaan vanuit het verlangen om gezonde en bewuste voeding in een breder daglicht te stellen, zodat het toegankelijk wordt. Allemaal dragen we bij aan onze footprint op aarde en samen kunnen we ervoor zorgen dat deze zo klein mogelijk blijft. Iets teruggeven aan het milieu, dat is belangrijk en dat zou iedereen moeten doen. Broodje Bewust is een plek waar over herkomst en ingrediënten van producten transparant gecommuniceerd wordt en waar optimaal rekening wordt gehouden met mens, dier en milieu.

Samen de krachten bundelen om te werken aan succes!

We zoeken gedreven ondernemers en het liefst met horeca-ervaring. Je hebt affiniteit met duurzaamheid en/of biologisch eten en het lijkt je geweldig om samen te werken aan onze mooie formule. Wij hebben de kennis en ervaring om je volledig te ondersteunen bij het ondernemen.

Franchise facts

De stad waarin je je wilt vestigen telt in elk geval 100.000 inwoners. Het pand dat je wilt gaan betrekken is in elk geval 150 m2 en is gevestigd op een A-locatie of een sterke B-locatie.

Entreefee: € 10.000
Franchisefee: 5%
Marketingfee: 2%
Automatiseringfee: 1%

Totale investering: tussen €145.000 euro en €195.000, waarvan een deel eigen vermogen.

Grijp deze kans!

Vraag informatie aan en neem contact op met:

Manuela van Dasselaar
Dasselaar@koelewijn.nl
Recruitment Consultant
Tel: +31 (0) 35 548 5934

ADRES

Oosterstraat 57

9711 NS Groningen

contact

050-2050998
groningen@broodje-bewust.nl

Openingstijden

Ma tot vrij: 8:30-17:30
Zaterdag: 8:30-17:30