Bewuste broodjes

Koken doen we zoveel mogelijk met lokale, bio- en seizoensproducten

ALL ABOUT EKO

Er gaat geen dag voorbij dat we niet bezig zijn met het bedenken van heerlijke biologische lunches, veganistische varianten en de lekkerste glutenvrije lekkernijen. Echt eten noemen we dat. Smaakvol eten dat goed is voor lichaam, geest en planeet. Met onbewerkte producten uit de natuur, precies zoals ze bedoeld zijn. Omdat we beschikken over het EKO-keurmerk, weet je dat je zorgeloos kunt bestellen van onze kaart.

 

Zin in iets anders dan een broodje? Bestel met een gerust hart onze tosti’s, maaltijdsalades, quiches en hamburgers (ook vegan!).

Geen trek in een broodje? Bestel met een gerust hart onze tosti’s, maaltijdsalades en hamburgers (ook vegan!).

HEMELSE TAARTJES

Wij geloven in een wereld waar de espresso’s sterk zijn en de koffiebonen fair trade. Bij een goede kop koffie of thee hoort natuurlijk iets lekkers! Onze taarten maken we elke dag zelf. Als je een beetje geluk hebt, is het taartje dat jij bestelt nog een beetje warm. Ga voor de Oer-Hollandse appeltaart of kies een vegan lekkernij zoals de frisse peren crumble.

Vier je feestje met de taarten van Broodje Bewust! Je kunt hele taarten bij ons bestellen, vanaf €17,50.

BETER ETEN

Broodje Bewust is dé plek om gluten-, lactose- en suikervrij te eten. In alles dat wij doen houden we zoveel mogelijk rekening met mens, dier en milieu. We maken veel onze veganistische belegsoorten helemaal zelf.

Homemade hummus, kruiden‘kaas’, plantaardige mozzarella en vegan kipsatésalade, met vegan stukjes van de Vegetarische Slager. En heb je zin in een kopje koffie zonder zuivel? Kies uit het ruime assortiment zuivelvrije melk.

MENU

Honger gekregen?

ADRES

Oosterstraat 57

9711 NS Groningen

Telefoon: 050-20509988

contact

050-2050998
groningen@broodje-bewust.nl

Openingstijden

Ma tot vrij: 8:30-17:30
Zaterdag: 8:30-17:30